Trött på alla plastpåsar hemma

Jag börjar bli väldigt trött på att ha så mycket plastpåsar hemma för jag får ju med mig minst en plastpåse med mig hem varje gång jag går och handlar och jag handlar ju nästan varje dag så det är ju klart att man samlar på sig en massa plastpåsar efter ett tag och jag vill ju inte slänga dom heller för jag har svårt att slänga saker och ting hur som helst men nu är det så att jag har kommit på en lösning på problemet och det är nämligen att ta med mig tygpåsar till affären för då får jag plats med mer varor och jag slipper ju betala för en plastpåse varje gång jag ska gå och handla. Då slipper jag ha en massa plastpåsar hemma och jag sparar en liten slant på att inte köpa plastpåsar varje dag och sen är det ju så att man sparar på miljön också.

Leave a Reply